Dean Devlin Syfy serie The Ark bepaalt belangrijkste bezetting

Dean Devlin Syfy Serie: Christie Burke, Richard Fleeshman, Reece Ritchie, Stacey Read en Ryan Adams zullen allen te zien zijn als vaste acteurs in de serie, die nu wordt opgenomen in de PFI Studios in Belgrado, Servië. De serie werd voor het eerst aangekondigd in januari.

“The Ark” speelt zich af 100 jaar in de toekomst wanneer planetaire kolonisatie missies zijn begonnen als een noodzaak om het voortbestaan van het menselijk ras te helpen verzekeren. De eerste van deze missies op een ruimteschip bekend als Ark One komt een catastrofale gebeurtenis tegen die massale vernietiging en verlies van levens veroorzaakt. 

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dean Devlin Syfy serie The Ark

Met nog meer dan een jaar te gaan voordat ze hun doelplaneet bereiken, een gebrek aan levensonderhoudende voorraden en verlies van leiderschap, moet de overgebleven bemanning de beste versie van zichzelf worden om op koers te blijven en te overleven.

Burke (“Maid,” “The Haunting of Bly Manor”) zal Lt. Sharon Garnet spelen. Een laaggeplaatste officier, Garnet is niet iemand die graag in de schijnwerpers staat, maar ze vindt zichzelf een uitdaging als Ark One getroffen wordt door een tragedie. Burke wordt gesteund door Characters Talent Agency.

Fleeshman (“Four Weddings and a Funeral,” “The Sandman”) zal Lt. James Brice spelen, die de navigatiesystemen van Ark One overziet. Fleeshman wordt gesteund door Creative Artists Management en Brecheen Feldman Breimer Silver Thompson.

Ritchie (“The Outpost,” “Hercules”) speelt Lt. Spencer Lane. Lane is een laaggeplaatste officier, gelooft dat alleen de sterkste zal overleven en is verontwaardigd wanneer zijn leiderschapskwaliteiten in twijfel worden getrokken. Ritchie wordt gesteund door Conway van Gelder Grant

Read zal Alicia Nevins spelen. Nevins wordt omschreven als een briljante jonge vrouw in het team van Waste Management die zwaar onderbezet is. Dit wordt Read’s televisiedebuut. Ze wordt gesteund door Emma Engers Associates en Patrick Hambleton Management.

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Adams zal verschijnen als Angus Medford, een onzekere jongeman, behalve als het gaat om zijn specialiteit: tuinbouw en landbouw. Dit wordt ook Medford’s televisiedebuut. Hij wordt gesteund door You Management.

“The Ark” werd gecreëerd door Dean Devlin, die als co-showrunner en uitvoerend producent fungeert naast Jonathan Glassner. Marc Roskin en Rachel Olschan-Wilson van Electric Entertainment zijn ook uitvoerend producent. Jonathan English van Balkanic Media en Steve Lee zijn de producenten.

Glassner ontwikkelde eerder Devlins film “Stargate” tot de hitserie “Stargate SG-1”. Het duo werkte ook samen aan de fantasyserie “The Outpost” als uitvoerende producenten.


Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!

Films Epic Place
Films Epic Place
Gaming Epic Place
Nieuws Epic Place
Epic Place

Source: https://films.epicplace.info/117925/dean-devlin-syfy-serie-the-ark/

Leave a comment